Cautare

61321 de rezultate pentru "bazarul din suceava inundat" (7.65 secunde)
Alegeri locale partiale in 49 de localitati din 32 de judete, pe 11 iunie 2017. ... In 49 de unitati administrativ-teritoriale din 32 de judete vor avea loc in data de 11 iunie alegeri locale partiale pentru functia de primar, din mai multe motive.
a€žTuristii au inceput sa guste din plin viata din satele si comunele rurale.
Pentru a face fata concurentei europene dupa aderare, mediul de afaceri reprezentat de femeile din Dolj ar trebui sa fie mai dinamic.
Din 2007, ajutoarele pentru caldura se vor da numai de la bugetul local, indiferent ca se va aplica un pret local sau national de referinta.
Executivul a hotarat sa transfere 335 de milioane de lei din Fondul National de Dezvoltare pentru finantarea unor proiecte de infrastructura. Dupa cum se stie, in Fond se aduna banii obtinuti de Romania din privatizari.
Primaria Craiova trece si în acest an pe lânga fondurile guvernamentale nerambursabile pentru înfiintarea de parcuri si zone verzi.Pleasca de 600 de miliarde de lei vechi pusi în joc de guvern pentru înfiintarea si întretinerea parcurilor si spatiilor verzi în 2008 saluta din mers Primaria Craiova, asa cum a trecut nevazuta pe lânga edilii Baniei si transa de opt milioane de euro lansata în acelasi scop anul trecut, de Ministerul Mediului si Dezvoltarii Durabile (MMDD).
Companiile din 30 de judete au disponibilizat de la inceputul lunii octombrie aproape 50.000 de angajati, din cauza crizei economice, iar numarul somerilor din mediul privat a crescut astfel la 150.000 de persoane, a declarat presedintele CNIPMMR, Ovidiu Nicolescu.
Al patrulea magazin DEICHMANN din Bucuresti se deschide in cel mai mare mall din Romania, Sun Plaza de pe Calea Vacaresti nr 391, sector 4.
691 se afla magazinul PROFI Loco din comuna Arbore, judetul Suceava. Acesta ocupa o suprafata totala de 337 mp, din care sala de vanzari este de 205 mp. Tot in format Loco functioneaza si unitatea din Magureni, judetul Prahova.
Sarbatoarea s-a rasptandit in secolul al XIX-lea prin intermediul imigranților irlandezi din Statele Unite ale Americii.
Urma va lansa un nou album sambata, 23 noiembrie, la Cinema Patria din Bucuresti, in cadrul unui concert prezentat de BestMusic si Sprint Media.
Stela Lucaciu din Suceava participa in acest weekend la targul "Piata Taraneasca si Mester (Esti) organizat in curtea MTR.
Adriana Hojbota de la Manastirea Humorului, Suceava, a participat recent la targul organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
cartea a fost lansata alaturi de alte carti din colectia Junimea - ora 13.30 - 13.55 sectiunea De vorba cu autorii - invitate: scriitoarele Angela Baciu (Galati) si Angela Furtuna (Suceava). ... Pot deveni scriitorii personajele-din-carte?
Potrivit declaratiilor preotului Francisc Dobos, purtatorul de cuvant al Arhiepiscopiei Romano-Catolice Bucuresti (ARCB), nu mai exista cai de atac si doar o anulare a acestei hotarari pe care a luat-o Instanta din Dambovita ar mai putea salva de la demolare cladirea situata langa Catedrala "Sfantul Iosif".
Potrivit declaratiilor preotului Francisc Dobos, purtatorul de cuvant al Arhiepiscopiei Romano-Catolice Bucuresti (ARCB), nu mai exista cai de atac si doar o anulare a acestei hotarari pe care a luat-o Instanta din Dambovita ar mai putea salva de la demolare cladirea situata langa Catedrala "Sfantul Iosif".
Pentru a fi validat, era necesar ca 5.483.548 de romani sa voteze = 30% din numarul oficial al alegatorilor, care se ridica la 18.278.496. ... Aceasta consultare marcheaza si cea mai scazuta prezenta la vot din istoria democratiei de dupa '89.
Multe din lucrurile astea insa depind si de noi, eu continui sa cred ca asta conteaza foarte tare, ce vrem si cum obtinem ce vrem.
Un lucru bun, benefic pentru Botosani este ca exista atitea institutii de cultura pe care se cheltuie 40 de miliarde de lei din putinul adunat de la taxe si impozite.
sa ne imaginam o firma de constructii din Suceava sau din Craiova;
google-analytics.com